Title Image

Interieuradvies

Interieuradvies

Heb je een nieuw huis gekocht, ga je (ver)bouwen of wil je je interieur een make-over geven? Dan breekt er een drukke periode aan met veel keuzes die jou woning persoonlijk en uniek gaan maken.

Graag kijk ik samen met jou mee om die persoonlijkheid en het karakter aan jou woning te geven. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek word duidelijk wat jou wensen zijn. We kunnen samen kijken naar meubels, indeling, verlichting, accessoires, materiaal en een passend kleurenpatroon voor je interieur!

Om je een idee te geven van de mogelijkheden vind je hieronder drie voorbeelden van interieur advies. Zit er voor jou geen passend advies tussen? Geen probleem, ik stem de adviezen graag persoonlijk op jou wensen af.

Inspiratie advies

Ik kom bij je thuis om mee te kijken en te luisteren naar jou persoonlijke vragen. Ik geef je tips die je vervolgens zelf kan uitwerken. Binnen 1,5 tot 2 uur zit je bom vol inspiratie en tips die helemaal bij jou en je wensen passen. Waarbij indeling, kleurgebruik, meubels en verlichting op elkaar worden afgestemd!

De uitwerking van het inspiratie advies is vervolgens helemaal aan jou!

Tip 1: Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen en schrijf deze van te voren op.

Tip 2: Zorg dat je mijn tips en inspiratie ergens kan noteren zodat je niets vergeet.

2 uur inspiratie advies tarief: €99,- (Ieder volgend uur €50,- )  (ex btw)

Styling advies

Tijdens het styling advies kijk ik samen met jou naar de ruimte(s) waar het om gaat. Ik luister graag naar de wensen die jij voor deze ruimte hebt.

Denk bijvoorbeeld aan en slaapkamer, kinderkamer, woonkeuken of studeerkamer!

Naar aanleiding van dit gesprek (+/- 2 uur) ga ik voor jou aan de slag om jou wensen om te zetten in een moodboard en meubelplan voor deze ruimte.

Tarief per ruimte €199,- ex BTW

Interieur advies (uitgebreid)

Persoonlijk advies is iets wat ik erg belangrijk vind. Mijn doel, een plek creëren waar jij je thuis voelt. Geen standaard inrichting maar een interieur met jou eigen karakter 

Vooraf gaande aan dit gesprek ontvang ik graag wat informatie van je zodat ik me zo goed mogelijk kan inleven in de situatie en voor de gesprekken die gaan volgen (2). Via de mail ontvang ik graag het volgende:

– plattegrond van de woning (of ruimte waar het om gaat ) incl. de maten.

– foto’s van de woning.

– een korte omschrijving van de vragen die spelen.

– inspiratie van de gewenste sfeer / stijl.

 

Tijdens het eerste gesprek kom ik thuis bij je kijken. Spreken we de vragen en wensen nogmaals door en neem ik verder een kijkje in de ruimte. Hierna ga ik aan de slag.

Tijdens het tweede gesprek heb ik het volgende voor je uit gewerkt:

– Moodboard

– Kleuren en/materialen plan

– plattegrond en vormgeving (meubels)

– Accessoires

– Verlichtingsplan

 

Je ontvangt dit advies voor één ruimte. Dit alles word samengevat in een presentatie voor bij jou thuis.

Tarief per ruimte: € 399,- (ex btw)

Tarief begane grond, woon + eetkamer:  € 499,- (ex btw)